viernes, 4 de abril de 2014

COM EL PRIMER DIMECRES DE MAIG...



... encara molts seguiran esgotats, malgrat el dia del descans, ajornem l'esmorzar cultural al següent dimecres, és a dir, el dia 14.

A les 10 h ens trobarem a la cafeteria de la Casa Cultural La Beneficència (carrer Corona, 36) que té el seu accés des del pati central situat a l'interior de l'edifici. El preu dels entrepans  -i al que li vinga de gust en platetserà moderat, seguint el pla d'austeritat que ens vam proposar i pel qual apostem; per tant, que ningú espere gaudir, durant l'esmorzar, d'un parrell de botelletes de Les Alcusses del Celler de Roure per allò de que, posteriorment, contemplarem la figura del Guerrer de Moixent, exposada en el Museu de la Prehistòria de València, i objecte principal de la visita cultural d'eixe matí. Un peleón o una cervesa. Trieu.

Tenint en compte que estem damunt de la Setmana Santa i només a uns passos de la Festa de Sant Jordi, demanem ens confirmeu la vostra assistència el més aviat possible.

També vos informem que l'entrada al museu és gratuïta i durant el recorregut ens acompanyarà un guia sense cap cost addicional.

I res més. Esperem comptar, eixe dimecres, amb la presència de molts de vosaltres. Açò ens alegra.

LA SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA


No hay comentarios: