viernes, 14 de marzo de 2014

AUSADES ...










 
 
 
 
...que són, un poc, triomfalistes les cròniques dels diaris EL MUNDO,  ABC o EL PAÍS. Nosaltres ens inclinem per l'opinió de Carlos Ilián al periòdic esportiu  MARCA. Els gustos s'uneixen i separen, els gustos classifiquen.
Deixem-ho estar. Al nostre negoci. El ‘pack turístic taurí’ va ser d'alta qualitat. Berenar sense pressa, a la plaça de bous del carrer Xàtiva, a punt les vitualles, en bona companyia i animada conversa, conformen els ingredients principals per gaudir d'una vesprà de bous perfecta. Gràcies Mina, Romualdo i Pepe Serra!
Fins a la Fira de Juliol, que serà des del balconet de sombra per allò de la calor. A qui vullga: t’apuntes?
LA SECCIÓ TAURINA DE LA PENYA
PS. Per satisfacció dels antitaurins, això sí amics, els dediquem la foto del festeig de Falles, amb el tendido buit de públic; però, no obstant això, els recordem que nosaltres portem reunint-nos des de l'any 2007. I eixa és la seua peneta. Alguns membres associats estan pensant col·locar, en la pròxima fira, un cobertor sobre el balconet de la naya per tal que quede constància de la presència de la secció. Quin colp! A lo millor, fins la finança la Dipu. Vos informarem.
 
 
Fotos: Cuqui.

Cliqueu la foto per ampliar-la
 

No hay comentarios: