miércoles, 11 de diciembre de 2013

NO CAL ACLARIR ...




... quina parella va ser la guanyadora en la taula de cotos. Queda molt bé reflexat en la foto de Xiulit.
Vos recordem que divendres que ve continuarà el Campionat en El Micalet, camí de la final que tindrà lloc el 13 de gener del pròxim any.
Aquesta setmana esperem una assistència important de socis al montepio que, a més d'ajudar a 'fer penya' i açò és l'important, també és del interès tant del reboster Joan (*) com de les nostres insaciables forces econòmiques que cada volta tenen més ansiosos 'voluntaris'. Molt sospitós aquest últim aspecte.
 

 
(*) Els habituals al montepio comenten que amb aquest conserge la picaeta va bé. Una dada de la passada setmana. La cuinera va preparar unes faves bullides  -apetitoses durant el fred hivern-  i, avergonyida, es va acostar a la taula demanant disculpes perquè li havien eixit una mica dures, en ser la primera vegada que guisava aquesta tareta alcoiana. Tot un  detall que l'honora i que un 'enreixat', destacat personatge, va concloure al moment amb l'oportuna i tranquil·litzant  frase: "Xica, si aquest pecat el tens cada cinc setmanes, no hi ha res a dir. Tira cap endavant ".
A aquesta voluntariosa joveneta, la nit de nadaletes, els pastissos de carn d’El Campanar no se li quedarien un socarrim. Segur.
 
Foto: Gentilesa  de José Luis Gisbert Espinós. 

No hay comentarios: