viernes, 6 de diciembre de 2013

DESPRÉS D'UNS RUMBOSOS PASSES DE “CLÁSICO” ...


... Tirisiti va brindar la feina del bou “Montoro” a Miguel Juan i la Penya l'Enreixat. Olé!

I que hem de comptar del seu betlem que no sabeu; simplement, en aquesta fulla, deixem constància de la bona idea del president dels jubilats per organitzar aquesta excursió i, d’unes ratlles d’agraïment dedicades a les persones que el van ajudar.
Des de a Joanfra i col·laboradors de la Dependent, donant-nos tota mena de facilitats per a poder assistir a una representació al Teatre Principal; a Parreta per conduir  la tramoia alcoiana; a Paco 'Corriola' per l’interès de que el dinar en la filà "Judíos" ixquera 'bordat', com així va ser; a Rafa Figueres per retratar l'alegria d'aquest dia i, fins a Varona que silenciosament es va encarregar, bó, d'allò tan fotut que ja sabeu.
Després ens vam traslladar al recentment inaugurat  Casal del Nadal d'Alcoi i finalitzada la visita al mateix, camí del restaurant, molts van aprofitar per contemplar l'exposició al MAF sobre un tema taurí, alcoià i fester.
P.S. Perquè els comptes quadren, vos informem que totes les despeses que van haver durant eixa jornada, a banda del menjar, van anar a càrrec de la Raca. Resultat. Anit al montepio, el nostre amic estava una mica inquiet, pensatiu i parlant-se a soles:"açò no ho arregla ni la loteria de Nadal. Sabré jo".
 





 
 









Fotos: Gentilesa de Rafael Figueres

No hay comentarios: