viernes, 27 de diciembre de 2013

COSES DE LA PENYA.


Hui, divendres, és l'últim dia de montepio d’enguany que, de nou, es reprendrà el pròxim 10 de gener a El Micalet; per a eixa nit està anunciada la final del Campionat de Cotos.
 
 
 
 
El conserge ha posat al fresc quantitat de botelletes d'aigua mineral Perrier i Vichy Catalán per calmar la set: encara, a dia de hui, alguns es passen un mocador pels llavis i els queda enganxada una escama de salat. Cal economitzar, però, presumir de comprar vint sardines de bota per catorze euros, comporta tindre la llengua en alt passades diverses dates de la “Despedida de Pobre". Ni els pastissets de les postres, ni les cançonetes ho van curar.
No ens han tret de pobres però, hem d'agrair la bona voluntat dels 'Palominos', Chanos, 'Bequeteros', Música Nova, Unió Musical, etcètera perquè així fora, al regalar-nos participacions de les seues respectives loteries; la nostra Junta ha correspost  a aquests Entitats amigues com es mereixen.
I, ja que parlem de la Loteria de Nadal, El Jabato quasi ens dóna un alegró: ens va deixar a cinc numerets d'un cinquè premi. De moment, aquest any ens tornen lo jugat. El amic loter va pel bon camí. Confiem en ell.
Demà dissabte, la Penya té una cita a Alcoi. Un any més la Filà Chano  ens ha cursat la invitació al seu tradicional Ensaio de Nadal. Un justificat motiu per fer una escapaeta al poble. El bon ambient el tenim assegurat.
 
Fotos: Muntatge sobre fotografia de José Vicente Juan; Toni el Rei, filà Chano, pintura de Francisco Laporta.

No hay comentarios: