miércoles, 16 de mayo de 2012

PEPITO ...

... el d'El Tívoli ens ha organitzat un 'dia de trens', per al dimecres dia 6 de juny pròxim.
                                                                                                      
A les 12 del migdia  - i no caben retards -  ens esperen en els Tallers de València Sud per visitar el Centre de Manteniment i Control de Tràfic del Metro València.

Per a això, ens reunirem a les 10 hores al Bar Pegaso, carrer Guillem de Castro, 57 on El Jabato concertat un esmorzaret a un preu moderat encara que  -no ens fem il·lusions-  ens costarà la tarifa plana de  costum: ha de recaptar raca per a la seua saca.

Finalitzat el mateix, anirem a l'estació de metro d'Àngel Guimerà, on el tren de la L-1 ens conduirà a la parada de València Sud. Per a un bon ordre, recomanem que 'tots' ens traslladem per mitjà d'aquest transport públic.
Considerem que es tracta d'una visita molt interessant i que, gràcies a les gestions del nostre amic, tenim la possibilitat única de gaudir.

Per tal de que no hagen encaixades d'última hora, ni gent a la barra, vos agrairem que confirmeu l'assistència el més aviat possible o tindrem que fer servir el eficaç sistema de les reserves ferroviàries: descomptes per venda anticipada.
Gràcies per la vostra col·laboració.
SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA

No hay comentarios: