miércoles, 9 de mayo de 2012

AMB ELS COLLONS A LA GOLA ...


 
... alguns jubilats dels que avisen a última hora, per un moment, s'han vist assentats en un taburet i de cara a la barra; gràcies a unes caritatives encaixades han pogut compartir, amb la resta, taula i mantell al Bar 'San Miguel'.
Ens ha acompanyat, per primera vegada, Roberto García Monllor a qui donem la benvinguda i desitgem gaudisca, en el futur, d'aquestes estones d'esplai amb tots nosaltres.
Anhelem que les absències, de destacats jubilats, hagen sigut motivades per col·laboracions altruistes i no per la remor que deambulava per l'ambient: estan adaptant-se, fidelment, als nous aires de sobrietat i austeritat que està proclamant la recentment renovada Junta.

Ja davant l'espectacular façana del monestir, hem començat la visita a les zones autoritzades, acompanyats d'un guia que, amb senzilles pèro documentades paraules, ens ha il·lustrat sobre tan important monument. Desconeixíem tots nosaltres i, com a anècdota, hem pogut saber que la denominació de Sant Miquel de Reis ve donada perquè sobre la imatge del Sant Arcàngel, que presideix la façana, es troben les dels tres Reis d'Orient, sants tan ensamblats amb el nostre poble i que són motiu d'una meravellosa nit alcoiana.

I a partir d'ara, anem a reservar els bitllets d'anada i tornada que Pepito, el d'El Tívoli, està preparant-nos una de trens.

No hay comentarios: