domingo, 13 de febrero de 2011

LA SECCIÓ TAURINA DE LA PENYA ...

...està organitzant l'assistència a la correguda de la Fira de Falles del proper dimecres 16 de març.

Sis bous de la ramaderia de Fuente Ymbro
Matadors: Curro Díaz, Matías Tejela i Rubén Pinar
Començament de l'espectacle a les 5 de la vesprà.

Desitgem que aquesta convocatòria arribe als membres de la penya, acompanyants en els esmorzars-culturals i amics: últimament van en augment, els que no van a la correguda però s'unixen al menjar; per part d'aquesta Secció, volem comentar que tots tenen la porta oberta a aquests simpàtics actes.



Habitualment, el guió d'aquest dia és el següent:

• Des del pati exterior de l'Estació del Nord presenciem la mascletà d'aquest dia, un cop finalitzada ens dirigim al restaurant escollit. Lògicament, els que per motiu del treball o els que així ho desitgen poden anar directament al menjador. De l'organització del dinar s'encarrega amb dedicació Miguel Giménez; en principi, està previst siga en el Restaurante Torre de Utiel i el menú sol oscil.lar sobre els 25 €.

• A l'hora prevista, els toristes i taurins assistiran al festeig anunciat. La reserva de les localitats recau en l'eficaç José Luis S. Machancoses.

• Com és costum, comptem per a aquest dia amb l'assistència de les dones.

• És molt important la CONFIRMACIÓ, pels mitjans habituals, de la ASSISTÈNCIA tant si és a UN com als DOS esdeveniments d'aquest dia, ja que necessitem conèixer el nombre exacte abans del pròxim dia 23.

• Els horaris, punts de trobada, etc seran comunicats, personalment i amb la suficient antelació, als que hagen anunciat la seua assistència.

Gràcies per la vostra col.laboració.

SECCIÓ TAURINA DE LA PENYA (Fundada l'any 2007)

Oli sobre tela (1869), La corrida de toros de Marià Fortuny. Museo del Prado.

No hay comentarios: