sábado, 12 de febrero de 2011

DONEU-SE PER ENTERATS.





____



A causa dels diplomes, guardons, medalles, etc amb que El Jabato ha estat complimentat pel capítol catedralici de la Seu de Santiago el Major, últimament notem en ell un notable i preocupant canvi, tant d'aspecte com de caràcter, fins intentar emular el mateix Hijo de Zebedeo.

Som conscients que, igual que va col.laborar durant la seua joventut a la creació i fundació dels alcodians i benimerins, ara puga donar-li una rampellada, com a hijo del trueno que se sent, i ens deixe per a la posteritat la nova filà dels Pelegrins de Campus Stellae, allargant-mos l’entrà en mitja hora.

El capem.


____

2 comentarios:

jabato dijo...

amic Cuqui, si el que intentes és provocar-no ho aconseguiràs.
Les coses del nostre poble són molt més serioses i per tant com a tal s'han de prendre. Diuen molt sàviament que s'ha de donar al Cèsar el que és del Cèsar ia Déu el que és de Déu.
De tota manera gràcies per l'interès que tens en que participi en el blog.
Perquè no et sents defraudat et responc en aquesta ocasió. Es veu que el vi de 1,5 € que vas prendre aquest divendres se t'ha pujat al cap, perquè després diguis que és de bona qualitat.

Cuqui dijo...

I parlant de provocacions: com tens lo de la filà dels Pelegrins?, vos s'inclouen en la roda?, reforceu la banda amb gaites i carbassetes?, l'esbós aprovat, està inspirat en el vestit talar? ... recollons, informa'ns!
El que m'ha arribat a l'ànima ha segut la menció que fas de la frase recollida en l'evangeli de Sant Mateu que encara que es refereix, si mal no recorde, a ‘passar’ per l'Agència Tributària m'imagine que tu l'has aplicat als Cèsars del nostre poble i d'aquests que Déu ens lliure, fins que no els instroduïm els 'vocalistes' que triarem a les urnes.
Del vi com hauràs observat, els tastadors ens adaptem a les circumstàncies del moment, sempre, pel bé del grup. El divendres crec que no se'm va pujar al cap: vaig prendre Kalimotxo.
Jabato, una abraçada i a vore si et llegim més: tu sempre ben rebut per ací.