jueves, 3 de febrero de 2011

AL VEURE UN MIQUERO ASSENTAT...

...en un tren amb màquina de vapor, segurament penseu que es tracta d'un acte més d'aquesta alcoiana filà en el seu bicentenari. Doncs no, en aquest cas volem comunicar-vos que el nostre amic Pepito Llorens, el d'El Tívoli, s'ha ofert a ensenyar-nos la fàbrica Vossloh en Albuixec, el proper dia 2 de març. Al seu degut temps, vos facilitarem el programa d'aquest pack cultural que tindrà algunes xicotetes variacions sobre el guió que sol ser habitual.




Pepito, fester i miquero, integrat plenament en la penya, senzill, corpulent, aspecte seriós, bigot blanc, parlar pausat, però acompanyat d'un sentit de l'humor envejable; és capaç, en un tres i no res, de reunir a un grapat de alcoians, residents a Madrid, i amics a l'Associació de sant Jordi que presideix, muntar a Vitòria un sarau -concert musical inclòs- amb els de la Penya de Fontilles i si li preparem uns rails amb fermes travesses sobre estable balast, no és d'extranyar que ens dissenye un vagó d'alta velocitat o una resistent locomotora o, bé, planifique un comboi ferroviari, proveït de plataforma, per a què un amic músic de Cocentaina -portador de voluminós instrument de vent - puga viatjar en horari preferent des de l'estació d'Atocha fins a la de València-Nord i arribe, amb promptitud, per participar en l'entrà del seu poble.

El d'El Tívoli, organitzador nat, és així ... i la Secció de Jubilats de la Penya vol des d'aquest blog expressar-li el seu agraïment i felicitar-se de comptar amb la seua amistat. Un luxe dins la Penya.

1 comentario:

xiulit dijo...

Estic totalment dàcord en Cuqui, i no m'estranya res que s'haga ofert a mostrarnos el seu lloc d'operacions, Gracies Pepito per el teu detall.