sábado, 29 de enero de 2011

EL DIA DE LA PENYA HA TANCAT UN CICLE...

...de 14 ensaios acompanyats dels carrecs i personatges festers, en esta ocassió han segut els Capitans de Realistes i Asturianos, i el Alferis dels Berberiscos i Cids, Mossen Torregrossa, Sergent moro, Ambaixador moro i l'agüelo del Sant Jordiet.

















També vam tindre l'orgull de rebre dels Carrecs un record a modo de un pergamí; una imatge eqüestre de Sant Jordi per part de la Filà Mudèjars de mans del seu Primer Tró i una guitarra de caña pet part dels veterans palominos de mans de Pepito.

















L'intervenció de Javier Morales, com sempre carregada d'un afecte especial per la Penya, es a dir un gran día del qual no poden ni devem oblidar eixe rato del matí en el Preventori que s'ha fet visita obligada, i que este any ha tingut una participació sino mes nombrosa, sí mes participativa i intensa per part dels components de la Penya.

















Tambe cal destacar la visita al local de Fumaguera, tota una experiencia positiva i que la Penya agraeix en lo que val, perque la veritat es que Jaume es va bolcar en atencions per a tots.
















A L'hora de tornar i esperant a l'autobus en el "Panterri", gaudirem d'una temperatura de -5ºC.
En fi, un día per a recordar, i agrair a tots la seua presencia i participació.

FINS L'ANY QUE VE, PERQUE HA CAIGUT EL DIA DE LA PENYA 2011, VISCA EL 2012!!!!
______

1 comentario:

Cuqui dijo...

Crec que ho vam passar molt bé. Gràcies a tots els que van fer possible aquest agradable jornada alcoiana i en especial a la Filà Mudèjars que ens va acollir amb planor i familiaritat.