sábado, 8 de enero de 2011

CIRCULAR 5 - 10/11 * GINER 2011.

DIA DE LA PENYA.

En esta circular informarem de tots els actes a cel.lebrar al voltant d’eixe día, tenint sempre present que per acord d’assemblea, tant les despeses de la visita al Preventori, com les generades per la música del ensaio, es prorratejaran entre tots els components de la Penya per ser considerats actes oficials.

Com ja sabeu tots, EL DÍA DE LA PENYA, per acord de la darrera junta de maig, es ce.lebrarà (D.m.) el proper dissabte 22 de giner en la Filà Mudéjares.




GUIÓ D’ACTES


Tentempeu pel matí
:

A partir de las 9:00 hores del dissabte 22 de giner, ens reunirem prop del lloc habitual de montepío, en el BAR PEGASO, on tindrem preparats els típics herbero, cantueso i demés begudes espirituoses, acompanyades de pastes i d’atres reconstituients alimentaris. En l’autobús tindrem cervesa i cocotets, donat l’èxit dels quatre anys precedents. Els cocots corren a càrrec del nº 1 Miquel Giménez, i de la cervesa es faran càrrec els nostres president i secretari, (ja sabeu tots que els càrrecs son carregues).

Visita al Preventori:

Encara que el any passat es va notar una millora en la assistencia al Preventori, també es ben cert que els darrers anys s’ha notat una baixada de asistencia, es per aixó que des d’esta circular fem una crida a tots, per tal de recuperar al máxim un acte tan entranyable.
En el Preventori, les cançons deuen ser populars, per tant i a ser possible deuriem contar en les inestimables aportacions vocals de Tito, Ramir, Getino i atres, estarem acompanyats a més (com de costum) per un tabalet i dos xirimites, contractats al efecte. Després de la visita, farem cap a la Filà Mudéjares, carrer Terrer, 2.

Vermut –Dinar , Cotos i Dominó:

Entre les 13:00 i les 13:30 hores, en la Filà Mudéjares, començarà el vermut-dinar, que tindrà un bon colofó en el típic caldo de putxero en pilota, cigrons i penques, mentres tant es passarà el tradicional i necesari montepio, i després tranquilament cal la posibil.litat de lluitar per ser el millor cotero ó dominador. A mitjan vesprà i en tal de poder netejar i preparar la seu per l’ensaio, s’escamparem per tot arreu. Com a idea, esta Junta proposa la visita al El Centre d'Art d'Alcoi que te la seua ubicació en el edifici originari del Monte de Piedad y Caja de Ahorros de Alcoy i es pot visitar els dissabtes fins les 20:00 hores.

Ensaio anual de la Penya:

La guinda d’este día li la posarem com de costum en l’ensaio que com ja sabeu, al mateix invitem, a mes del Alcalde, concejal de Festes i President de l’Associacio, als Carrecs i personatges Festers 2011, des de Mossèn Torregrosa passant per el pare del Sant Jordiet, fins als capitans i alferesos, sergents i ambaixadors. Este ensaio començarà a les 21:00 hores a la Filà Mudéjares, com de costum en xaranga reforçada en timbals i xirimites.
L’ensaio de este any té una significació molt especial, ja que es compleixen 14 anys d'invitació a càrrecs i personatges festers, per lo que que en aquest any ja hauran passat pel nostre ensaio totes les filaes d'Alcoi.

Com sempre, per a qualsevol dubte, i sobre tot per a confirmar l’autobús i demes asistencia als actes, podeu cridar a JOSÉ LUIS GISBERT (XIULIT) al teléfon 963.20.36.42, i també a EDUARDO al 963.261.176
Fins prompte rebeu un fort abraç.

LA JUNTA

No hay comentarios: