lunes, 26 de julio de 2010

NOVÈ DINAR.





























.
Amb l'assistència de trenta i tants membres de la Penya van celebrar el passat dia 23 la tradicional DESPEDIDA DE CARLES; puntuals a la cita ens van anar reunint al restaurant de l'Hotel Medium (Col.legi Oficial de Metges) per passar unes hores d'harmonia durant el dinar i llarga sobretaula.
No van faltar els enginyosos versets amb què ens obsequia Carles a manera de despedida i en els què fa un record dels successos més significatius de la Penya que s'han produït durant l'any. Posteriorment, el President -en representació del col.lectiu d'amics- va llançar unes paraules de felicitació a Jordi Sou amb motiu de que el seu nét representarà el Sant Jordiet 2011, acabant amb la lectura d'uns emotius versos del poeta alcoià Joan Valls dedicats al sant de Capadòcia .
Tot molt bé, un any més es va consolidant l'assistència de la gent jove -autèntic viver que ens garanteix la continuïtat- i un gran encert l'elecció d'aquest restaurant per als nostres extraordinaris.
Sort que Carles -home prudent- sol encarregar bitllet d'anada i tornada, amb el que tenim garantit el desè dinar del proper any.
Bon estiu!









































No hay comentarios: