domingo, 25 de julio de 2010

EL PASSAT DIVENDRES,

en vesprà de cel ennuvolat i amb un terç d'entrada es va celebrar la correguda de bous, dintre de la Fira de Sant Jaume (Juliol), de les ramaderies de Valdefresno i Hnos Fraile Mazas (2n i 5è) ben presentats, nobles i desiguals de joc; van tenir més perxa i façana que fons, destacant el tercer de la tarda. Els bous van pesar des de 521 à 556 kg.

____

1r. manejable però tardaner.
2n. complicat.
3r. el de millor bon joc.
4t. manejable, però amb manca de raça.
5è. complicat.
6è. de bon joc però anant a menys.

____

César Jiménez (rosa i plata), silenci a tots dos.
Daniel Luque (rosa i or), salutacions i silenci.
Rubén Pinar (natzarè i or) orella i orella. Va eixir per la porta gran.


El públic de massa vegades tolerant i festiu per a ser d'una plaça de primera.
















Els membres de la Secció Taurina, com és habitual, van presenciar la correguda des del ‘Tendido de capotes’ 5è; i un cop finalitzada es van traslladar al Restaurant ‘Torre de Utiel’ a la tradicional Picaeta-Tertúlia Taurina que va estar molt animada i es va allargar fins entrada la matinada.


El nostre agraïment, pel seu treball a l’ombra, a José Luis S. Machancoses i a Miquel Giménez (localitats i picaeta, respectivament) i, com no, a Eduardo per l'embolic del numero d’entrades, càrrecs, abonaments... i que al final ningú isca ni beneficiat ni perjudicat i, a més, procurant que si algú s'ha de dur una propina que siga el compte corrent del Montepio.





No hay comentarios: