miércoles, 7 de julio de 2010

DECISIÓ DE LA JUNTA.


Dins de l'organització interna que estem portant a la mateixa, i amb el fi de repartir la feina, per al proper sorteig de la Loteria de Nadal prendran les noves regnes El Jabato i Pep Colomer: el primer portarà les negociacions amb l'administració, deixant-li al seu encertat criteri l'elecció del número que 'serà premiat' el 22 de desembre; per altra banda Pep controlarà els dècims de les Filaes, així com tot el referent al lliurament i cobrament de la loteria propia de la Penya.
A banda d'aquest negoci, el Tresorer des la barrera estarà aguaitant perquè no falte ni un cèntim d'euro: és la seua obligació. I per descomptat, el President ficarà els nasos perquè les coses es facen bé: com ha de ser.
.
Suggeriment: La Penya s'ha distingit per no cobrar mai 'farra', però aquest any -com a excepció- es podria gravar cada dècim amb un simbòlic euro, per exemple, i dedicar-lo a alguna Entitat benèfica, ONG, etc. Què vos sembla?. No fa mal a cap butxaca i pot beneficiar a alguna persona. Aquesta insinuació només es durà a terme si es troba una alta acollida entre els assistents al Montepío dels divendres.

1 comentario:

jose dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.