miércoles, 7 de abril de 2010

VISITA A HEINEKEN


En primer lloc hem de donar la benvinguda en esta visita a components de la Penya no habituals, i que donaes les dates festives del calendari hem tingut entre nosatres, han segut els amics Ramiro, Ferran, Xavi Sou, Jordi Sou, Carles i Oscar, a mes a mes d'un amic de Luis.
En la foto de familia estan incluits Carlos Mataix (dirigent de Heineken España) natural de Banyeres i que es considera un alcoià mes i Raquel que ens va acompanyar en tot moment fent.nos l'estancia molt agradable i en tota mena de explicacions, gracies a tots dos.




El mati no va començar molt be que digam donat la falla del autobús, subsanat ràpidament per alguns membres de la Penya que van eixir al pas i aportarem els seus vehicles, apart de dos taxis contratats al efecte.
El recibiment en Fábrica en molts detalls, començant per un aperitiu molt ben presentat acompanyat de unes cerveses exquisites.
Després de una explicació en detall de les materies primes utilitzades en la fabricació de la cervesa (malta, dacsa, lúpul, aigua i llevadura) pasarem a Fàbrica, i recorrgueren el proces natural de la producció de cercesa (cocció, fermentació, maduració, filtració, envasat i el magatsem, on vam veure unes carretilles, on la majoria vam convindre que estavem conduides per uns nanos, als que una volta acabada la visita els treen per a poder respirar.
Un dinar molt apetecible, regat per unes cerveses en el seu punt, un examen (que crec van aprovar tots en nota) i un detall entregat per Raquel va posar punt i final a esta visita, tornant tots a casa contents i pagats.
Un nou éxit de la secció de jubilats comandats per Cuqui, i que esta ocasió va tindre un gran col.laborador que va ser Luis Boronat, gracies a tots dos.
.

1 comentario:

Cuqui dijo...

Com podeu observar a Xiulit se li està eixamplant la màniga de la censura per alegria de tots.
Algun dia vos donaré a conèixer les fotos censurades de les mirades atentes del Jabato.