sábado, 5 de diciembre de 2009

TAL COM ESTAVA PROGRAMAT...









.
...vam realitzar l'Excursió a Alcoi eixint-se un poc del guió habitual; però vist que el resultat ha agradat a tots, podem repetir el nou esquema de tant en quan.

Començarem la jornada visitant el Museu Alcoià de la Festa, continuant pel Museu Camilo Visedo Moltó (Arqueològic) acompanyats pel seu Director, el bon amic José Mari Segura, que va aconseguir amb senzilles i oportunes explicacions que la visita fos del tot amena; des d'aquestes línies, el nostre agraïment a tan bon alcoià i marroc.

En compte del suprimit esmorzar, posteriorment vam gaudir d'un excel·lent dinar en la Filà Llana a càrrec dels seus restauradors Toni i Mari.

En aquestes visites ens van acompanyar per primera volta: Mario Bernabeu, últimament airejant-se per la Serra de Mariola; Tayo Rico, ex-President de l'Associació de Sant Jordi i Tomasina molt ‘en actiu’, així com Javier Pérez ‘el Salaorer’ que ens va obsequiar amb un entrant d'anxoves en oli: riquíssimes. Gràcies als tres per l’assistència i desitgem que s’apunten a la llista dels ‘a totes’. Durant el vermut també va compartir taula amb tots nosaltres el President de la Penya Bon Humor, Guillermo Ramos.
.

No hay comentarios: