lunes, 7 de diciembre de 2009

NOVETAT EN LES NADALENQUES.


L'actual Junta passarà a l’història de la Penya per les diverses activitats que ha anat introduint durant el seu llarg mandat. Seguint amb aquest objectiu i a fi de realçar, si cap, l'acte de les nostres Nadalenques estava, el passat divendres, sondejant la possibilitat de realitzar un nou sorteig d'una Medalla igual que en el Dia de Penya.

Finalment, s'ha decantat pel SORTEIG D'UN POLLASTRE CAMPESTRE: més econòmic i en concordança amb el temps nadalenc.

Lo que vos estic contant, lògicament, no ho ha comunicat en la Circular/4: encara espera que siga una sorpresa per als despistats, qui sap si amb fins electorals.

Per al bon govern de tots, és convenient que els que teniu molta il·lusió en la vostra sort aneu proveïts, o bé, d'una gàbia o del suficient fil d’empalomar per a conduir tan suculenta i vivaç vianda pel carrer Guillem de Castro camí de tornà a casa.

Durant la conversa en el Montepio, un malpensat i a més recelós amb la Junta va comentar: “amb els convidats tan il·lustres d'enguany, segur que fa un 'apaño' i el pollastre fins viatja en 'cotxe oficial' i nosaltres, en canvi, ens quedarem amb el putxeret de Nadal molt mermat: mai ens toca res, com sempre”. Autèntic.

.

2 comentarios:

xiulit dijo...

Al final t'en eixiras en la teva i tindrem un pollastre campero el dia de les nadalenques.
De tota manera preparali un bon collaret de guata per a que no pateixca l'animalet.

Cuqui dijo...

Ja tinc preparat el collaret de guata del que li penja una medalleta, però segur que es fa el "apaño" i el pollastre viatja en gàbia, amb xofer i, qui sap, si fins acompanyat del Manescal municipal.