martes, 29 de diciembre de 2009

SOPAR DE POBRE I NADALENQUES



Ahi es veu que la Junta actual està molt tranquila, te els deures cumplits, i la leal oposició està molt unida, es clar que esta Penya es indestructible.



Els dos Capitans i Ramiro acompanyant les nadeles, molt ben cantedes per cert per la resta de la Penya.



Dos vistes generals donen fe de de la bona acollida de un acte de tanta solera dins de les nostres tradicions alcoianes i pertant de la Penya.



No podiem deixar de fer alusió als tres conductors de les nadales, possant el tò degut i donant eixe poquet que fa falta en tot ambient com es el de la mùsica.
I la redacció tanca l'any desitjant a tots una bona eixida i entrada d'any, demanant a tots que façen un esforç per participar un poc mes en el Blog, bé publicant o bé en els comentaris (ahí tenim el comentaris dels rifirafes de Cuqui i Vicent Sanchis), perque lo que hui es un detall sense importancia, demà es historia bona i documentà.
.

3 comentarios:

Cuqui dijo...

Si els dos "Junteros" actuals voleu passar la pàgina al maig, abans haureu de col.laborar amb l'Oposició: cal guanyar-se les voluntats del Jabato que està molt dur. No vos cregueu que és dir adéu i trobar-se la taula parada.

jabato dijo...

Cuqui, ja estava començant a notar la teua absència en el blog. Supose que hauràs estat estos dies a Vitòria i amb les temperatures d'allí se t'hauran congelat totes els teus anteriors "idees".
Els que no tenim cap responsabilitat en la Penya et desitgem els millors encerts i sabem que triomfaràs en els teus pròxims objectius.
Si repasses les fotos que ens has passat de les Nadalenques voras que tens molt i bo on triar.. (molta juventud).
! FELIÇ ANY NOU i que els Reis et porten molta "voluntat"

Un fort abraç

Cuqui dijo...

Personalment, Jabato, el que m'agradaria seria la teua dedicació compromesa, en un futur proper, a la Penya; aportant als joves la teua demostrada experiència per que iniciïs amb ells la tan esperada TRANSICIÓ que, com a molt tard, ha d'estar acabada en maig de 2012. És una opinió molt particular però crec que bastant generalitzada entre la gent.