... Jabato, quan parlem de la Fideuà?.
Camí de la peixateria a per morralla per a preparar un brou o fumet de peix, com solen dir els Xefs, m'he preguntat: d'aquest meló vaig a traure tallà i prompte ho sabré.
La meua proposta, beneficiosa per a tu, és la següent: tu et confesses un poc "PRO" davant dels ANTI - TAURINS i a canvi et facilite una senzilla recepta de fideuà amb tota classe de detalls, amidades sense C/S i trucs perquè siga més saborosa i al mateix temps econòmica (això és important)... i després ens riem de tots (dels pro i dels anti) i ens anem a correr als"sanfermines": com pots veure en la foto no fa falta donar-se un "carrerón" davant dels bous.
Tria, o menjar fideuaes amb denominació d'origen a més de gaudir a Pamplona, o condemnar-te, per a tota la vida, als macarrons amb llagostins de marge de la Partida de Bartxell.
No hay comentarios:
Publicar un comentario