miércoles, 16 de septiembre de 2009

Adjunte el número de la loteria de nadal per a enguany. Com podeu veure suma 22, dia en el què els nostres capitans del 2010 van hi ha triunfar en els carrers del nostre volgut alcoi.

nº 54274
Que Sant Jordi repartisca sort

4 comentarios:

Cuqui dijo...

EL DE LES SUMES I COINCIDENCIES EN LA LOTERIA, si és en homenatge als Capitans: bé i perfecte; i si no t'agrada el numeret, el fots.

Jabato, no havíem quedat que organitzaríem un esmorzar en EL ALADINO i després anar a retirar-la?: t'estàs jugant el lloc en la futura Junta... i açó seria lamentable per a la mateixa.

jabato dijo...

Cuqui, que jo sàpia, ningú ha renunciat a l'esmorzar. El futur President em va autoritzar a la compra de la loteria i l'esmorzar ho farem quan vulguem, per exemple quan hàgem de passar hi ha arreplegar els primers "decés". Et pareix bé ?

Cuqui dijo...

Quan anem a visitar al lotero?. Demà parlem. Veig que vols amarrar-te al futur càrrec en la nova Junta: seràs, com és natural, benvingut i amb el Cross d'or per a comptabilitzar els montepíos, això està fet. No obstant, et recorde que falta el detall PRO que saps: com estan els macarrones amb llagostins de muntanya? o prefereixes una tareta de calls.

Cuqui dijo...

El 22 d'abril és el 112º dia de l'any del Calendari Gregorià i el 113º en els anys de bisext. Queden 253 dies per a finalitzar l'any.