jueves, 7 de mayo de 2009

IDEES OCIO-CULTURALS











Envide, a la secció de jovilats, funcionari y avorrits, a una visita oci-cultural amb treballs antics afegits en diferents rames:
. Picapedrers.
. Electricitat.
. Fusteria (domini del decapat).
. Pintura (en totes les seues branques: estucat, fresc, etc).
. Paleta (amb coneiximents de l' us de la plomada).
. Llandero.
. Coneiximents de manyá.
. De teoric, ja estic jo.
Cal dir, que així, podriem recuperar un poc, els antics gremis de la nostra terra. Tot siga per ofrenar noves glories.

6 comentarios:

Cuqui dijo...

Visantico, tu coneixes molt bé als de la Secció d'Esmorzars-Culturals i saps que ens agarrem, com una paparra, a quant ens ofereixen; ja que t'has brindat, i no saps en el que et fiques, podem acompanyar i dedicar-te el pròxim primer dimecres de juliol. Estudia'l i concretem: solem arribar a un acord fàcilment.

Ens alegrem de llegir-te de nou en el Blog i a més proposant una forta oferta: és aparèixer com un coet de set eixides. Parlem.

Canviant de terç, m'arriben comentaris de que l'Alcalde de Bellús està preocupat perquè alguns veïns volen canviar el nom del poble pel de Vellús, espere no tingues res que vore amb el tema; no obstant, t'aconselle no et fiques en embolics perquè al final tu acabaries proposant el de Parrús i això no estaria bé: els de les noves glòries et donarien ràpidament de baixa en el padró, però per calent.

Vicent Sanchis dijo...

¡ XIULIT!... ha començat, ell.

Cuqui dijo...

Et punxe perquè no ens abandones; però no sigues llepó.

jabato dijo...

Vicent, el propose el afegir l'ofici de "paperer", gremi molt important en la seua època i desgraciadament desaparegut del nostre vulgut poble. Si necessites algun "mamporrero" compta amb mi (dels honoraris ja parlarem ...)

Cuqui dijo...

Vicent, veus com animes el cotarro?: el que més comentaris atrau. Sempre benvingut

Vicent Sanchis dijo...

Jabato, d'acord sempre podrem empaperar qualsevol sala o embolicar banyes (cuernos). Gracies comte amb tú, i que millors honoraris que la satisfacció del deure cumplit y ofrenar noves glories. Rotllarem de quant en quant (el tabac el pose jo)