jueves, 28 de mayo de 2009

GRACIAS

Crec en el dit de " és de bien nacido, ser agradecido".

Encara que siga un poc tart, he d'agrair i agraïsc des d'este "blog", un fet.
Per a això faig una xicoteta introducció.

Nosaltres, que mai vam donar crits a les dos del matí davall d'un balcó de ningú, q'intentarem no molestar, no orinar en cap portal, no vomitar en cap via pública, respectar a les persones majors, als nostres pares, respectar totes les opinions, creure en la llibertat de les persones, "que tant ens costa i els costa als nostres avantpassats", nosaltres que vam tindre la sort de ser "ben educats". Nosaltres que ............

Encara que hi ha gent que no ho crega, hui en dia hi ha jóvens que com nosaltres, són fidels als valors, els codis morals, l'educació i la cultura, que moltes de les persones que ara viuen en este món de bojos, ens agradarien tingueren.

Vaig tindre la sort de ser covidat pel nostre "capità Moro 2010" a l'assaig del dia 24 d'abril. I que el mateix Miquel, em donara recer per a pernoctar a casa dels seus pares.
He de dir que al referir-me al tipus de jóvens descrits anteriorment, ho faig amb tots i cada un dels integrants de la família Gimenez Gadea, i a Quico Llopis. Gràcies per les vostres atencions. I gràcies per deixar-me passar amb i junt a vosaltres, una nit inoblidable.
Gràcies de tot cor.

1 comentario:

pel dijo...

Grasies a tu per la teva amistad

Miquel