miércoles, 15 de octubre de 2014

MOLT OCUPADA ESTÀ LA GENT DE LA PENYA


durant les setmanes que queden d'octubre.


Comencem. Divendres que ve, a l'hora del montepio al Micalet, s'inaugurarà el II Campionat de Cotos a imatge del que celebren les filaes d'Alcoi durant el 'mig any'. Acabat el mateix, a finals de novembre, s'iniciarà el Trofeu de Dòmino novetat d'enguany.

Seguim. El dissabte de la setmana següent molts es desplaçaran al poble  -Glorieta, filà-  per celebrar el 'mig any' fester. La vespra hi haurà montepio i cotos a València.

I, amb un acte oficial, acabarem el mes gaudint de la Lectura del Tenorio pel nostre quadre d'actors que esperem milloraran les intervencions de don Juan i Butarelli després de la seua assistència a la representació en la filà dels Guzmans de l'any passat. Com a final tindrem una picadeta d'aquelles a les que convé parlar de vostè, per respecte.  Ara, per fi, tenim a Eduardo i Joan que ens ajuden a oblidar l'època de: molt formatge finet, poc cuixot, anxoves en busca y captura, algun entrepà il·lustrat i poc més.

La penya, fidel a la seua tradició, mai canviarà la celebració del Tenori per la de Halloween, ni encara que els nordamericans festejaren la nit alcoiana del Bando dels Reis d'Orient.

Carregat de bombo el mes. Ei!


Foto: El Tenorio dels Gusmans, any 1994. Retrato tret de Facebook.

No hay comentarios: