miércoles, 8 de octubre de 2014

LA TARDOR



-primavera de l'hivern, tal com ens agrada anomenar-la per aquestes terres valencianes-  els va regalar, als nostres jubilats, un dia amb calor i sense pluja malgrat el vent de llevant i els amenaçadors núvols.

La visita al port de València va resultar un èxit gràcies a l'esforç i entrega dels tres espadas d'aquest dia: Berna, Alfons i Varona, ajudats pel bon comportament de la resta de la cuadrilla.

Durant el passeig marítim van estar acompanyats per la senyoreta callosina Lucia Calabria, de l’equip de relacions externes de l'Autoridad Portuaria de Valencia, que va anar donant interessants explicacions sobre variats temes portuaris i marítims, conjuntament amb les instructives lliçons de l'amic Evaristo lligades amb la pesca del golfàs mediterrani.


I després, excel·lent el menjar a La Cuina de Pilar amb un original menú seleccionat democràticament, durant un esmorzar a l'horta de Vera.

Un matí mariner i dinar de primera comunió, com correspon al disposar d'un grumet a la secció. Això sí, una mica granaet.


Gràcies a tots.
















Fotos: Jaume Cantó i Alfons Mestre

Cliqueu la foto per ampliar-la



No hay comentarios: