... al
restaurant La Cuina de Pilar, en ple barri d’El Grau, un rimbombant
menú però que molt, molt, mariner, abans hauràs de fer un ratet d'exercici; per exemple, un passeig en barca pel port de València i després navegar a mar obert per la
Mediterrània.
L’atractiu pla marítim que t'oferim per
al dimecres dia 1 d'octubre és possible gràcies a les gestions de Juan Bernabeu
Berna denant l’Autoridad
Portuaria de Valencia; lo de
l'encomana del menjar és cosa d'ell i d'algú més.
També vos fem arribar aquesta
convocatoria a la
gent de la penya, amb l'únic desig de que ens acompanyeu quants
més pugau millor i, aprofitem
per recordar-vos a tots, que comptem amb l'assistència de les dones per
tractar-se d'un esdeveniment especial.
I ara,
com sempre, a reservar el dret a taula i un flotador.
LA
SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA
Foto –
muntatge de Cuqui.`
No hay comentarios:
Publicar un comentario