martes, 15 de julio de 2014

DIUEN ELS BECARIS QUE ESTAN A PUNT.


El dimecres 3 de setembre ens esperen en Penàguila, al voltant de les 11 i mitja. Un cop allà visitarem l'església parroquial de l’Asunción de Nuestra Señora que acull un museu molt interessant i també un arxiu antiquíssim.

Acabada la part cultural donarem començament al menjar de represa de curs que ens prepararan José Manuel i Jaume al local que el penaguilenc ens cedix desinteressadament.


Si ja ho has decidit, i tenint en compte que el mes d'agost està pel mig, confirma l'assistència lo més aviat possible. Alhora, digues si t'agradaria viatjar amb autobús des de València o bé, per a la gent del poble, que t'arreplegaren a Alcoi: només contractarem el servei si hi ha un nombre suficient de passatgers que ho justifique.

Per tractar-se d'una excursió especial per les terres de l'Alcoià fem extensiva aquesta invitació a tots els membres i amics de l'Enreixat
.
No retardeu la resposta. Passeu un bon estiu.

LA SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA


PS  Els nostres hospitalaris amics, a part de cuinar les paelles de conill i caragols que facen falta, ens han comentat que tenen un secret per al vermut d'eixe dia. No podem dir més: és sorpresa!

Foto - muntatge de Cuqui.

No hay comentarios: