viernes, 4 de julio de 2014

AGARREU PAPER I LLAPIS


i anoteu els dies que seran les trobades d'estiu a Cullera, Tavernes de la Valldigna i Gandia, novetat d'enguany. Una volta més, les gràcies a Miquel Giménez i Ramiro que s'encarregaran de l'organització de les dos primeres i a Evaristo que prepararà la de la Safor.

Anem enllà.



El dia 6 d'agost ens veiem a l'estació de ferrocarrils de Cullera i des d'allí, com ja és costum, ens traslladarem al bar El Llaurador.

Després el dia 20 ens reunim al bar Martinica de la platja de Tavernes. Si algú es desplaça en tren, per favor que ho indique i passarem a recollir-lo a l'estació.

I per acabar agost, el 27 tindrem una nova cita, en principi, al bar Cocos de la platja de Gandia -pendent d'uns xicotets flecos-. Recomanem als que acudisquen en el tren es baixen a l'estació de Xeraco on els recollirem.

L'hora de tirar-li mos al pa serà a les 10.

Comenteu-nos si vindreu a tots o algun dels tres esmorzarets i també si ho fareu amb tren; açò últim també és important per tal d'estalviar viatges innecessaris.

Només els que hagen confirmat l'assistència rebran un nou avís amb els detalls i plànols per arribar als diferents llocs de reunió.

No vos podeu queixar de l'intens programa estiuenc. Bon estiu a tots.

LA SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA



Foto: grup de xiquets alcoians prenent el bany a la platja de Gandia; començament dels anys cinquanta del segle passat.

Gentilesa de Miguel Gil de Bernabé García.


No hay comentarios: