lunes, 30 de junio de 2014

NOUS AIRES BUFEN PER LA PENYA,


però el nostre veler es nega a dir adéu allunyant-se de la costa i avançar mar endins. Aquest any no vol escoltar ni parlar de comiats; però, sí, de què gaudim d'un bon estiu. I què millor que celebrar-ho.


Per voluntat de Carles Moya, la Despedida va passar a anomenar-se Dinà d'Estiu per, aixina, recuperar la seua primitiva denominació.

Aquest festiu menjar tindrà lloc el divendres dia 11 de juliol al Micalet, on ens reunirem al voltant de les dos i mitja. Amb aquest acte es donaran per finalitzades les picadetas del montepio, pagades a escote, fins al proper 5 de setembre; no obstant això, el compte corrent comú del Sabadell-Cam seguirà estant operatiu durant aquest temps de ganduleria i vacances. Important per a la Junta que no els vagen fallant els impositors..

Convé confirmar l'assistència sense pausa: un cop d'aire enviat pels amics del déu Èol, que ara condueixen a la penya, poden fer naufragar el vaixell en plena travessia i de sopetó els informals de la tripulació acabar a la barra del Pegaso, mirant-se els uns als altres i, dinant un mig entrepà de sardines de llanda. Evitem la turmentosa previsió meteorològica que ens han anunciat els manons. De la nostra resposta depèn que regne una calma absoluta a la mar. Ens veiem.



Foto gentilesa de Maria Català Monllor. La Mediterrània i al fons l'illa de Tabarca.

No hay comentarios: