jueves, 12 de junio de 2014

HOMENATGE


El proper dia 27 de juny es celebrarà el Solemne Acte de Lliurament de la Medalla de la Universitat de València al nostre amic Jordi Sou i d’Investidura com a Doctor Honoris Causa del Professor  Dr. Paul H. Sugarbaker (Baltimore, EUA, 1941) que és director de programa al Washington Cancer Institute, dependent del Washington Hospital Center.

A continuació, transcrivim les dades biogràfiques i professionals que han facilitat el Claustre i Rector de la Universitat de València - Estudi General amb motiu d'aquesta cerimònia acadèmica.

“Francisco Jorge Pérez Durá (1942) ha estat catedràtic de Filologia Clàssica a la Universitat de València, en la qual és professor emèrit.

Llicenciat en Filologia Clàssica per la Universitat de Barcelona, es va doctorar en Filologia Clàssica a la Universitat de València, en la qual ha recorregut els diferents graons de la carrera docent del seu temps: ajudant de classes pràctiques, encarregat d'adjuntia i encarregat de càtedra, professor adjunt interí, professor titular i catedràtic d'universitat.

Al llarg de la seua activitat universitària ha ocupat diferents responsabilitats de gestió i de govern: secretari i vicedegà de la Facultat de Filologia, director del Departament de Filologia Clàssica i coordinador de COU i especialista de PAU.

Autor d'una àmplia obra científica, va ser soci fundador de la Sociedad Española de Estudios Clásicos (SEEC) i de la Sociedad Española de Estudios Latinos (SELAT), és membre del consell de redacció de diferents revistes estatals i internacionals, i també membre del consell assessor de diverses publicacions“.

Des d'aquesta pàgina, la penya l'Enreixat s'uneix al reconeixement amb què ha estat distingit nostre company per la centenària institució universitària.


Felicitats, Jordi!  A fructibus cognoscitur arbor





No hay comentarios: