viernes, 24 de enero de 2014

JAVIER I RICARD,


moro i cristià, ambaixadors de la Nostra Festa, ens acompanyaran per segona volta al particular 'ensaio de les ambaixades' que celebrarem el proper divendres 14 de febrer.


La Junta, vist l'èxit aconseguit l'any passat per la intervenció d'aquests dos amics festers i altres desinteressats col·laboradors, s'ha animat a engrandir aquest acte oficial que, iniciat amb senzillesa per Carles Moya, es va unir tota la penya i especialment el seu secretari Eduardo. Per a realçar eixa nit, ha decidit complementar la representació amb un sopar  -amb l'assistència de parelles-  que tindrà lloc al restaurant de l'Hotel Medium  -annex al Col·legi. Of. de Metges de València-  a l'avinguda de la Plata.
Per tal d'adequar la sala del restaurant al nombre d'assistents, la Junta ens demana màxima promptitud a confirmar l'assistència.
Des d'ací, el nostre reconeixement a aquests amics d'Alcoi i, que tinguen la seguretat de que farem tot els possibles perquè es troben a gust amb la gent de la penya. Com en famìlia
Sentinella, a escena! Visca el Patró!
 
Foto: Gentilesa de Toni Giner
 

No hay comentarios: