jueves, 13 de junio de 2013

REMITIT PER CARLES


Assumpte: Per al blog


 
Benvolgut Cuqui:
 
Et pregaria que publicares en el blog el text que t'adjunte, on, com veuràs, propose deixar ja de fer la Despedida, encara que podem mentindre el dinar del 21, si ens ve de gust fer-lo.
 
Moltes gràcies i una forta abraçada,
Carles
                                                  ________________

Benvolguts amics de L’Enreixat:
Vull donar les gràcies a Llorenç per organitzar el dinar del dia 21, i a Eduard i Cuqui per donar-li publicitat. Jo no sé encara si assistiré al dinar, però si hi vaig, ho faré com un membre més de la Penya, que és el que sóc. Vull dir que no llegiré versets ni coses semblants.
Tot té un temps i un moment, i crec que ja és moment de “despedir” i dir adéu a la Despedida de Carles. Com es sol dir, “lo poquito da gusto, lo mucho cansa”. I no són precisament pocs els anys que hem celebrat la Despedida. Onze, si no m’enganye. Per això és raonable parar, per tal que no arribem a cansar-nos (si és que no ho hem fet ja).
Amb bon criteri, la Junta va proposar, ja fa dos anys, que la Despedida deixara de ser acte oficial. Empenyar-se en continuar  no té massa trellat. En canvi, com ja he dit en algunes assemblees, em semblaria molt bé reprendre l’antiga costum de la Dinà de l’estiu, que fa ja anys vam fer en més d’una ocasió, entre altres llocs, a casa de Fernando Mira (que en pau descanse). Un dia de camp, relax i unes paelletes fetes per nosaltres mateixos sembla atractiu i gens car. Però això és una cosa que hauríem de decidir entre tots.
Tant si ens veiem el dia 21 com si no, rebeu tots una forta abraçada del vostre amic,
Carles

No hay comentarios: