miércoles, 26 de junio de 2013

AMB UN BRINDIS,




el nostre president Miquel Giménez, va finalitzar el menjar de l'estiu, recordant-nos la 'paciència' de Carles Moya  -absent-  i agraint-li a Lorenzo el seu interès en l'organització del mateix.
Tot va començar quan Carles, per motius professionals, es va haver de desplaçar durant una llarga temporada a Anglaterra; aleshores, al restaurant La Malquerida, vam celebrar un dinar per acomiadar-lo. Va ser tot un èxit d'harmonia, companyerisme i assistència. Durant onze anys seguits ens vam tornar a reunir baix la disfressa de “Despedida de Carles", a la qual amb serenitat i molta conformitat el nostre amic es prestava a aquest embolic i, a més durant les postres, dedicava uns versets a la penya que eren un fidel resum de l'esdevingut en la mateixa durant l'últim any.
I tot s’acaba; però, el divendres passat a la Taberna Caballeros 21 ens vam tornar a congregar per festejar la "Despedida a la Despedida".
Seguirà aquest dia de festa i diversió? Nosaltres tenim la paraula. Gràcies a quants han col·laborat durant aquests dotze anys.
 
Foto: Pep Colomer
 

No hay comentarios: