martes, 7 de mayo de 2013

LA 41è CREUÀ VA COMENÇAR...

 
 
...tots drets i en silenci, amb un emotiu record a Deri Botella que ens va deixar, quasi d'imprevist, el passat mes de gener.

Posteriorment, la 'taula dels nobles' va procedir a passar llista dels socis penyistes que, en la totalitat, van renovar el seu compromís per al proper any fester. Va sol·licitar 'Kiko, el marroc', la seua adhesió a la penya que va comptar amb el beneplàcit de tots els assistents; des d'ací, el felicitem i ens alegrem de poder compartir de la seua companyia. Actualment l'Enreixat compta amb 68 membres de dret i ... de moltíssims amics pertot arreu.

Deixarem que Carles Moya redacte l'acta de l'assemblea amb tots els detalls, que es van tractar en la mateixa. No obstant això, per la seua importància, hem de destacar que, José Luis Gisbert Espinós després de dotze anys d'entrega, dedicació i sacrifici  -molts dels quals com a president-  ha dit, com la maniseta de l'ermita de la Font Roja: "hasta aquí llegó la nieve" i ha cedit la vara de comandament a Miquel Giménez i Boronat  -número u-  perquè forme un equip, amb la gent jove i no tan jove, que ens aporte noves idees per impulsar la continuïtat i futur de la penya. Tant la “despedida” de Xiulit, com l'acceptació i compromís per part de Miquel van estar acompanyats de complaguts aplaudiments per tots els 'enreixats'.
 
 
Finalitzada l'assemblea, i com és tradicional, es va procedir al sorteig de la medalla del patró. I aquest any, per fi, va ser afavorit Miquel Payà, 'Cuqui'; no penseu que la rifa va estar manipulada: ha sigut un regal que, des de l'altre món, li ha fet el nostre inoblidable 'Majoral de la Penya’.

Després, el reboster de Monte Orandi es va encarregar de servir el vermut i posterior dinar propi de la creuà. En aquesta ocasió ens va acompanyar Miguel Silvestre, de la filà dels Aragonesos -no precisament de Fuendejalón, si no de Batoi- que ens va delectar amb les seues “hechuras” com a cap cristià, en diverses formaetes que es van allargar fins ben entrada la vesprà.

Volem agrair a la família Giménez - Gadea totes les facilitats que van oferir a la penya, perquè aquest acte es celebrés a casa seua dels Merenyets de Cullera.

En fi, un bon dia d'esplai i diversió. Ara, el divendres, a començar de nou.

 
 

 
 
 
 
Fotos: Pep Colomer, Vicente Giménez i Cuqui.
 

No hay comentarios: