martes, 26 de marzo de 2013

EL BON AMIC PEP JULIÀ ...



 
... que ens va donar tota classe de facilitats perquè poguérem conéixer la seua interessant col·lecció de telers i que a més va gestionar, amb Rafel Julià, la visita a l'exposició de maquetes de miniatures tèxtils, ara, ens ha enviat una foto del seu llibre de visites, com a record del pas de la nostra penya per Benilloba i que amb molt de gust col·loquem en aquest blog.

Maria, la seua dona, gran amant de les nostres terres muntanyoses alacantines, tradicions, festes i música de moros i cristians ... manté, amb la seua companya Charo, un interessant blog sobre
Benilloba
que vos agradarà per la seua qualitat en fotografies, vídeos, música, texts... i animarà a visitar, de nou, a aquest poble tan proper i agermanat al nostre.

També escriu, Maria, en un altre sobre els
telers que amb tant esforç i gust ha sabut rescatar el seu marit; a través del mateix podreu recórrer i recordar la cita d'aquell matí del passat novembre. Volem recalcar-vos que en aquest blog ha col·locat un enllaç directe al nostre, delicadesa que no mereixem però que li agraïm molt.

Vos transmetrem la invitació de Pep Julià als seus amics de l’Enreixat, com li agrada dir, que vulguen visitar  -amb els seus acompanyants particulars-  aquest museu privat, que no ho dubten; per comunicar-vos amb ell, contacteu amb els responsables de la secció de jubilats i vos informaran.

Amics de Benilloba, senzillament, gràcies.
 
 

Foto: Cortesia de Maria Català

No hay comentarios: