lunes, 25 de marzo de 2013

A TOTS ELS ENREIXATS ...


   
 
... siguen festers o mirons.

Passat el diumenge de Rams ens espera la Glòria, autèntica proclamació de la Festa a sant Jordi, que és l’inici de les nostres volgudes festes que enguany es prolongaran fins al 23 d'abril.

La Junta ens recorda que durant l'arracà de la Diana, el 21 d'abril, Miguel i Vicent Giménez ens oferiran un matiner piscolabis al seu domicili alcoià al carrer sant Llorenç, 19 - 2n; posteriorment, durant el pas de les filaes pel carrer sant Nicolau, en el baix del número 87, estaran rebent-nos Nando i Ramir  -pioners en la penya d'aquesta bona costum-  amb un mostrari de begudes espirituoses; després, al voltant de les nou hores pujarem per aquest carrer en direcció al Partidor i, en el 127 - 3r, ens esperarà Eduardo amb un tros de coca a cada mà per fer un poc d’espongeta. Gràcies amics: això és fer festa.

Perquè ningú pose excuses a possibles retrasos, la Junta, en aquest cas la gran, és a dir l'Associació de Sant Jordi ens facilita un
guió d'actes festers i recorreguts
dels moros i cristians. Esperem que vos siga útil i no doneu que parlar.

Ai! El Jabato ens diu que, el que encerte qui és el llanero de la foto, li dedicarà una sòbria frase: ‘Xe, per a lo gran que eres tens molt bona memòria‘...els majors que esperàveu com a premi de la Raca, una cerveseta a la plaça de Dins? Anem, que ignorants!
 

Foto: Glòria, any 1982.

No hay comentarios: