Quan ens disposàvem a publicar
una ressenya de l'acte oficial celebrat el passat divendres al Micalet;
Javier i Ricard, Ambaixadors -moro i cristià- de la Festa de sant Jordi, ens
han dedicat unes lletres a través de Facebook que resumeixen tot el que va
passar eixa nit. Les reproduïm:
Juan Javier Gisbert Cortés.
El
pasado viernes vivimos una velada repleta de sentimientos alcoyanos, desbordada
de pasiones festeras y sobre todo muy emotiva, rodeados de todos los miembros
de la familia de LA PENYA L'ENREIXAT. En su sede valenciana, con un salón
desbordado de buenos amigos, compartimos una noche para el recuerdo, un
imborrable encuentro, que además se convirtió en una fusión de vivencias
personales. A todos ellos, sin excepción, mi agradecimiento más sincero.
Ricard
Sanz i Pérez.
Javier
ho ha expresat perfectament, més enllà d'assistir a un acte que podia pensar-se
com protocolari, vam viure amb profunda emoció una experiència d'admiració,
complicitat i amistat vertadera, de cor. Per a nosaltres va ser un honor
compartir una vetllada tan especial amb la Penya l'Enreixat. Moltissimes
gràcies.
I com apuntava el nostre president, Xiulit: jo ja no dic res, està tot dit.
Només deixar constància que, per primera vegada, ens van acompanyar: Eduardo Segura Espí, llanero i masero; Luis Valls, fill de l'entranyable mestre José María; Jordi Bernàcer, director d'orquestra, acompanyat del seu germà Carlos; així com Nando Alós eficaç tramoista i apuntador, als qui agraïm la seua amistat i els recordem on tenen un lloc que, setmanalment, es viu i s'exercix d’alcoians
Només deixar constància que, per primera vegada, ens van acompanyar: Eduardo Segura Espí, llanero i masero; Luis Valls, fill de l'entranyable mestre José María; Jordi Bernàcer, director d'orquestra, acompanyat del seu germà Carlos; així com Nando Alós eficaç tramoista i apuntador, als qui agraïm la seua amistat i els recordem on tenen un lloc que, setmanalment, es viu i s'exercix d’alcoians
Gràcies a tots per fer que la penya estiga d'enhorabona.
No hay comentarios:
Publicar un comentario