jueves, 7 de febrero de 2013

BAIX LA ...





... atenta mirada del Jabato, el nou equip ha pres el relleu de la Secció. Com l'organització va resultar perfecta i de l'agrado dels assistents, ha sigut ell qui, en aquesta ocasió, s'ha 'rascat' la butxaca: davant la sorpresa dels jubilats ha aportat una comedida Raca - Raca per arrodonir les despeses.

Acompanyats per Eva, hem visitat la prestigiosa bodega "Dominio de la Vega" a San Antonio; amablement, durant la ruta, ens ha facilitat una detallada informació sobre les seues instal·lacions i el procés d'elaboració dels seus famosos caldos que hi elaboren; també, ha atès quantes preguntes li han fet els nostres pseudo enòlegs que, per a sorpresa de molts, ens han deixat bocabadats. Finalitzat el recorregut ens han ofert un tast dels seues excel·lents caves.

Des d'ací, traslladem als responsables de 'Dominio de la Vega', i especialment a la senyoreta Eva, el nostre agraïment per haver gaudit d'un agradable matí en la seua explotació vinícola.

A continuació, com estava previst, hem dinat al restaurant Ramos els abundants i apetitosos plats que ens tenien preparats, acompanyats de rics vins de la zona; després, en la sobretaula hi havien moltes rialles i, sobretot, felicitat.

Animem a Alfons, a continuar per la línia que s'ha traçat i que tan bon començament ha tingut; de Varona que cal dir... ja portava apresa la lliçó del cató. Enhorabona a tots dos.

 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fotos: Pepe Colomer i Cuqui




No hay comentarios: