domingo, 20 de enero de 2013

ENS COMENTAVA UN BON AMIC,





observador i coneixedor de la Nostra Festa que anualment el poble d'Alcoi dedica a sant Jordi; que aquesta deu la seua brillantor, riquesa i originalitat al concórrer, en harmonia, tres elements fonamentals encara que molt diferenciats en la proporció: als ‘mirons' els concedix un quinze per cent, als festers al voltant d'un deu i a la música tota la resta.

Dels dos primers apartats esmentats, la nostra penya col·labora, amb orgull i nombre, a l'esplendor de la mateixa, però estava òrfena de ... música. Ben aviat, i gràcies a la generositat del mestre José María Valls Satorres, podrà aportar-li un pasdoble que, amb motiu dels quaranta anys d'existència de la nostra agrupació, afectuosament ha compost i ens ha dedicat amb el títol: L'Enreixat.

Amb la desinteressada participació de la banda Societat Musical Nova d'Alcoi, l'estrena d'aquesta peça s'efectuarà, dins del programa d'un concert musical, el proper diumenge 10 de febrer a les 12 h al 'Saló Rotonda' que amablement ens ha cedit la Junta del Círcul Industrial.

Des d'ací, ens avancem i volem manifestar-los el nostre agraïment a José Maria i a les dos representatives entitats alcoianes.

 
 











 
 
 
 
   
Fotos:

De les pàgines web ‘vivirdigital.com’  ‘cibm-valencia.com’  i ‘visitaturisticaalcoy.blogpost.com’visitaturisticalcoy.blogspot.comvisitaturisticalcoy.blogspot.comvisitaturisticalcoy.blogspot.com

No hay comentarios: