domingo, 9 de diciembre de 2012

NOTÍCIES DE LA JUNTA




NADALENQUES I SOPAR DESPEDIDA DE POBRE
 
El proper divendres 21 de desembre a l'hora de costum, és a dir a les 8 de la vesprà, viurem al Micalet el tradicional acte de les Nadalenques i també celebrarem la despedida de pobre (aquest any cau el dia com cal)
Per a sopar, a més de variats plats culinaris, tindrem com és costumbajoques seques i ous fregits, acompanyats de les habituals sardines de bota; les insubstituïbles roses, així com els típics pastissets de glòria i brindarem amb cava per allò de que és lo que toca.


PS. La Junta animosament ens anuncia que serviran 'variats plats culinaris'; per contra, els del 'raca-raca', admeten apostes (1 a 25) que, aquesta nit, no ens lliurem de la refinada ensaladilla russa i de les elaborades croquetes de bacallar. Amaniu la sal.

Foto: Pàgina web de 'castellon.org'



 


 
ENSAIO EN ELS CHANOS
Hem rebut, com tots els anys, la invitació al clàssic ensaio de Nadal de la filà Chano que es farà, el dissabte 22 de desembre a les 21,30 h, al seu local social.
Aquesta filà es mereix que donem una nombrosa resposta a la seua invitació i, des d'ací, animem a tots els que vullguen passar una bona estona, entre amics, en un ambient alcoià i fester com pocs.
 
Foto: ‘Chano’ de José Mataix; pàgina web de ‘filachano.es’

No hay comentarios: