sábado, 8 de diciembre de 2012

AMB TARGETA DAURADA DE LA 'RENFE'


 
 
 
 
 
 
 
 
en l'autobús, a peu, damunt la moto, en el cotxe.. els nostres jubilats no volien perdres la cita mensual: l'assistència, del passat dimecres, va ser molt nombrosa.
La cafeteriaComisiones’, parodiant l'argot torero, va registrar un ple fins a la bandera durant l'esmorzar. Mentres els 'raca - raca' es fregaven les mans calculant el rasquit que anaven a obtindre, els organitzadors es feien creus pensant que el preparar vint-i-cinc entrepans variats i amb manies particulars podia acabar com el rosari de l'aurora; però la professionalitat del reboster va convertir en fàcil lo difícil.
Després vam visitar el Museu de la Ciutat de València, situat al palau del marquès de Campo, on vam poder contemplar les excel·lents galeries de pintures i escultures d'artistes valencians, la interessant col·lecció de peses, bàscules i mesures, així com el conjunt de l'edifici.
La secció de jubilats vol reconèixer a Francisco Molina Balaguer, Secretari general de CC OO del P V, el que compartira una bona estona amb nosaltres durant l'animat esmorzar.
Paco, molt agraïts per la teua sensibilitat alcoiana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotos: Cuqui



 

No hay comentarios: