domingo, 14 de octubre de 2012

PARLEM DE LA LOTERIA ...



... En la penya, per l’abusiva taxa que un bon dia va inventar, El Jabato és l'únic que trau 'raca' tots els mesos i sense despentinar-se, millor dit, sense moure una cella: Juanito Varona és qui realment brega i li rendix puntualment comptes. Es veu que aquest impost és cosa dels pelats, i no precisament de fred.

Encara que l'any passat, per aquest abusiu benefici, ja començava a haver un cautelós malestar en l'ambient, aquest va quedar relativament oblidat perquè una 'pedrea', allò del 'duro per pesseta', ens va alegrar el Nadal. Ni els més antics de la penya s'expliquen com va poder arreglar tan inesperada sort: encara no s'ho creuen.
Posem-nos la mà al cor: si no fos per ell, qui de nosaltres tindria la santa paciència d'anar a l'administració?  A José Luis només li demanem que seguisca per molts anys, però li recomanem que, en les seues cites setmanals, no mire tant  -de reüll-  a la guapa lotera, pose el cabet en la feina i a la xicota li exigisca  un apanyo més gros per enguany...  i tota la penya ballarà la 'raca-raca'!
La Junta ens remet els següents comentaris, via circular:
1r. LOTERIA DE NADAL DE LA PENYA. Confirmar que el nombre d'aquest any és el 68943 i com de costum és sense farda.
2n. LOTERIA A PRORRATEIG. Per acord de la Junta del passat mes de maig, hem deixat de jugar la loteria a prorrateig; per tant, no s'ha d'entregar els dècims de les respectives filaes o entitats que habitualment portàveu.
 PS. Observeu atentament la fotografia i voreu que, per a molt mascle que és, no hi ha manera de que traga la mà de la 'mariconera'.

No hay comentarios: