domingo, 21 de octubre de 2012

BENILLOBA


Amics:
Gràcies a les gestions de Rafael Terol 'Felín', el seu amic Pep Julià s'ha ofert a ensenyar-nos l’interessant 'museu particular' de màquines antigues tèxtils  -en funcionament, documentades i catalogades pel Ministeri de Cultura-  que conserva en una estança de seu domicili.
Al mateix temps, Rafael Julià Monllor  -familiar de Pep-  ens ha convidat a conèixer la seua col·lecció de maquetes de telers en miniatura que, fidelment, ha reproduït.

 Vos incloem aquests dos enllaços:
perquè aneu 'fent boqueta' de la visita del proper dimecres 7 de novembre.

Aquest dia, a les 11'30 h, ens reunirem a la plaça l'Omet, 6 (al centre) per començar el recorregut cultural.
Finalitzat el mateix, dinarem al Restaurant El Casino a la plaça de la Font, 2 (també en ple centre)
En aquesta ocasió, convé que confirmeu la vostra assistència el més aviat possible i, als que partiu des de València i voltants, ens indiqueu la vostra preferència de viatjar en autobús o per mitjans propis: no es contractarà cap vehicle si no s'arriba a un nombre de places que ho justifique.
Destaquem que, com se'ns brinda una ocasió única d'observar aquestes dues col·leccions privades, fem extensiva aquesta convocatòria a tots els membres de la penya
Aquest col·lectiu vol agrair-li a Pep Julià l'afecte i les facilitats que ens ha donat a la nostra cita i, a tots vosaltres, gràcies per l'atenció i col·laboració.



LA SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA


Foto:Pàgina web“benillobaalicante.blogspot.com.es”
 

No hay comentarios: