martes, 17 de abril de 2012

PER TINDRE QUE ADAPTAR-SE..

... als dies de visites del Monestir de Sant Miquel dels Reis, ens hem vist obligats a eixir-se’n de la norma habitual en l’esmorzar cultural del mes de maig. Preneu bona nota.
El proper dimarts (segon dimarts de mes) dia 8 de maig, ens trobarem a les 10'00 hores al Bar Cafeteria "San Miguel" a l'Avinguda de la Constitució, 274 cantó amb el carrer Santiago Rusiñol y sobre les 12'00 del migdia visitarem l'antic monestir.


Per arribar a la cafeteria heu de prendre les línies d'autobusos 11, 16 o 36 amb parada d'origen en la Plaça de l'Ajuntament (l’Ateneu Mercantil) o si preferiu el Tramvia T6.
Calladament El Jabato està portant el pes de l'organització; per altra banda, els 'mateos' Eduardo i Machancoses, s'encarregaran de recaptar-nos els impostos i, mentrestant, el tranquil Varona fa tot lo inimaginable i s’encomana diàriament al sant evangelista per tal colar-se en tan exclusiu grup. Que estranys companys de llit fan els diners.


Esperem les vostres confirmacions d'assistència a aquest prometedor dia cultural acompanyat d’entrepans, ensalaes, cerveses i vi.
Amb aquest equip, l’èxit està assegurat.
Bones festes!
SECCIÓ JUBILATS DE LA PENYA


No hay comentarios: