miércoles, 18 de abril de 2012

EL M. H. PRESIDENT DE LA GENERALITAT VALENCIANA...


 ... ha rebut a la Penya l'Enreixat amb motiu de la propera festivitat de Sant Jordi i, després de saludar a tots i cadascun dels seus membres, el president de la penya, José Luis Gisbert 'Xiulit', li ha dirigit unes paraules d'agraïment per la seua proximitat i afectuosa recepció, així com explicar-li el què, i perquè, d'aquest grup d'alcoians per terres de València.

Com a record d'aquest encontre se li ha lliurat al senyor Alberto Fabra Part una medalla del sant patró d'Alcoi, unió de tot un poble i essència de les seues tradicionals festes.
A continuació, el Molt Honorable els ha agraït la visita i manifestat la seua satisfacció per conèixer personalment a un grup d'amics tan peculiar que, vivint lluny de la seua ciutat, mantenen i fomenten les seues arrels alcoianes animant-los, tot seguit, a seguir treballant pel bé de la Comunitat de tots.
Posteriorment, els ha convidat a visitar el palau acompanyats per la Srta Begoña Martínez, Cap del Servei d'Organització de Presidència, que ha facilitat tota classe d'explicacions durant el recorregut per les diferents estances que el componen.
Acabat l'acte, Paco Llopis i Xiulit (cada vegada hi ha més col·laboradors) els tenien preparada una sorpresa als assistents: una picaeta alcoiana a El Bodegó de la Sarieta.


Fotos: Cedides per Oficina d'Organització. Presidència, Generalitat Valenciana.
____________

No hay comentarios: