sábado, 3 de diciembre de 2011

VISITA AL AGROMUSEU DE VERA

Dins de les seccions de la Penya es troba la dels jubilats, que de manera natural i sense forçar, va augmentant el seu nombre, tant de gent de la Penya com d'atres que al reclam del bon fer dels seus responsables s'acosten cada volta en més nùmero.
Com molts de vosatros ja sabeu, l'activitat d'esta secció del Enreixat es basa en una visita cultural mensual, acompanyada d’un esmorzar o bé un dinar. Aquest mes de desembre hem visitat el "AGROMUSEU DE VERA", per gentilesa de Juan Manuel Gisbert, que a més ens ha acompanyat en alguna que atra ocasió.
La veritat és que va ser una visita senzilla i molt agradable, i vam poder gaudir d'unes instal-lacions molt ben cuidades relacionades en el món de l'agricultura, així com dues biblioteques d'indubtable qualitat. No va faltar la visita a una xicoteta ermita restaurada també pel mateix Patronat del Agromuseu que és una joia que ens trasllada a aquells poblets agrícoles dels voltants de València.
En fi no ens queda més que agrair totes les atencions de Juan Manuel Gisbert que es va desviure en l'organització del esmorzar i sobretot de l'acurada visita.

No hay comentarios: