martes, 22 de noviembre de 2011

LA REIXA ROVELLADA JA TÉ EN QUÈ PENSAR.

Adjunte invitació als actes de presentació de la colecció "Arrels-Raíces-Roots", partitures de l'arxiu de la Corporació Musical Primitiva d'Alcoi per al proper dijous a les 19:30 a la Sala SGAE de València, alguns de vosatros ja l'heu rebut. Com voreu, una volta més, entitats alcoianes de rel.levancia i prestigi, ens sol.liciten el nostre support, per tant tot aquell que puga estar el proper dijous día 24 en la "SGAE /Fundación autor" al carrer Blanquerias, 6 , deu estar allí.
Ens espera "La Corporació Primitiva d'Alcoi, i allí estarà la nostra Penya l'Enreixat en peça.
José Luis Gisbert (Xiulit)    


Als amics de la "Penya L'Enreixat" amb el prec de donar difussió entre les persones interessades:
Adjuntem invitació als actes de presentació de la colecció "Arrels-Raíces-Roots", partitures de l'arxiu de la Corporació Musical Primitiva d'Alcoi per al proper dijous a les 19:30 a la Sala SGAE de València.
Ens acompanyaran:
- Josep Lluís Santonja, director de l'Arxiu Municipal d'Alcoi i membre del Consell Asessor d' Arxius de la Comunitat Valenciana
- Jorge Garcia, cap del departament de documentació del Institut Valencià de la Música i president de l' Asociación Española de Documentación Musical
- Paco Payá, president del CIM Apolo
- Àngel Lluís Ferrando, curador de la col·lecció i director titular de La Primitiva
i Ernesto García Climent, editor
Al matí també s'ha previst a les 11:30 una roda de premsa al SGAE de València amb la Regidora de Cultura del Excm Ajuntament d'Alcoi.
Mes informació a la nostra web.
http://www.cimapolo.com

Salutacion cordials,

Jaume J. Ferrando 
Centre Instructiu Musical Apolo - Alcoi (Spain)
-Comunicació Social-

No hay comentarios: