sábado, 5 de noviembre de 2011

HEM SIGUT CONVIDATS A ...




... visitar el AGROMUSEU DE VERA per Juan M. Gisbert, 'alma mater' del mateix i bon amic nostre.
Com el pròxim primer dimecres de mes cau entre dos festivitats, avançarem aquesta trobada cultural al DIJOUS, 1 de desembre.
A les 10 hores, ens reunirem a esmorzar al Bar Restaurant El Famós, Camí de l'Ermita de Vera, 14 (al costat del mateix museu).
Posteriorment visitarem el museu agrícola, situat a l’edifici de l'antic molí de Vera, així com l'ermita annexa que serà oberta per a nosaltres. Per viure ja en el temps de l'Advent, també podrem gaudir d'una interessant exposició de betlems nadalencs, pertanyent a una col·lecció particular.
Hem de remarcar que se'ns brinda una ocasió única per visitar aquest conjunt característic de l'horta valenciana, creuat per la sèquia de Vera i que, hui per hui, la seua visita no està contemplada a les rutes pels museus de València.
I com diuen els llauradors, el 'dret de taula', estarà al voltant de 10-12 €, tot el que se'ns passe serà o, perquè no hi ha hagut moderació en el moment de la comanda o, qui ja sabeu ens ha fet una Raca - Raca de molt en compte a la butxaca. Com sempre.
Si ja ho teniu clar i decidit, vos demanem que abans d'apagar l'ordinador confirmeu la assistència.
Aquest col·lectiu tenim que agrair-li a Juan M Gisbert tot l’interès que ha posat en l’organització d’aquesta visita i, a tots vosatres, gràcies per l’atenció i col·laboració.
SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA

No hay comentarios: