domingo, 11 de septiembre de 2011

JUAN VARONA ...

... encara que ha ingressat recentment a la Penya va camí d'aconseguir grans responsabilitats en la mateixa. Seguim atentament els seus passos.

Va començar com un desconegut -ni li esmentem al blog- agregat a la Secció de Jubilats de la mà d'Alfons Mestre -el seu millor aval-, i des de la mateixa va descobrir a la Penya l'Enreixat a on va donar el salt definitiu, no sense abans haver tingut que superar alguna malintencionada traveta: veien clar el seu futur.

Observem que també s'està documentant i imposant en el tema del cafè d'Alcoi, aspecte que l'afavoreix molt positivament per al futur exercici d'un càrrec important ... el més secret d'entre els existents.

També són bases que compten a favor seu la facilitat amb què es mou, com peix a l'aigua de Xeraco, pels ambients festers: de tots és coneguda la bona acollida que té a els miqueros. I això, vulguem o no, li dóna una pàtina que atrau, per a ell, un important nombre de vots que poden posar-nos fi a tants anys de... secretisme.

Considerem que tenim una bona alternativa a la vista: a més del seu continu ‘roce’ amb la bicentenària filà que li dóna un envejat privilegi inassolible, ara per ara, pels seus adversaris, és el personatge que ha assistit a més actes de la penya. No obstant això, notem una indefinició sobre la Secció Taurina: això li pot costar el lloc.

Segur que ens sorprèn algun divendres a El Micalet parlant dels de La Quinta, Fuente Ymbro, Alcurrucén, Jandilla ... com si es tractés de famílies alcoianes, de tota la vida.
Atents i al temps: és, també, molt cabut.

No hay comentarios: