miércoles, 7 de septiembre de 2011

EL JABATO JA ESTÀ ...

...fregant-se les mans, només de pensar en els grans i extraordinaris beneficis.
Benvolguts jubilats, associats i amics de la Penya:
Durant el mes d’octubre, com és de llei, continuem amb les activitats festives-culturals de la nostra Secció. Atenent al desinteressat i amable oferiment de Juan Antonio Bernabeu ‘Berna’, hem programat una visita -amb passeig marítim inclòs- al Port de València, finalitzant-la amb un dinar d’amistat.
• Data: Pròxim dimecres 5 d’octubre.
• Punt de trobada: A les 10,30 hores, a l’Edifici del Rellotge -entrada principal al port- que es troba al final de l’Avinguda del Port. Davant les dificultats d’aparcar per la zona, vos recomanem utilitzeu transport públic; no obstant el que hem dit anteriorment, disposem al final de l'Avinguda del Port –a mà esquerra- d'un pàrquing soterrat (de pagament) i, per l'entrada al Port i en sentit a la dreta trobarem una Zona d'Aparcament Exterior (gratis i sense vigilància) la qual continua per la via de servei dels Tinglados 4 i 5.
• Embarcament: Des del punt de trobada ens dirigirem al Tinglado 2, on estarà atracada la golondrina ‘Dama de València’; l’hora prevista d’embarcament a la mateixa és a les 11 hores.
• Passeig marítim: La duració estimada de la visita és de dos hores encara que dependrà de l’estat de la mar. El recorregut inclourà la Marina Reial Joan Carles I i el Port Comercial sempre que siga possible per les condicions meteorològiques; el desembarcament, per tant, està previst que es realitze al voltant de les 13.00 h en el mateix Tinglado 2.
• Plà alternatiu: Si ix mal temps o hi ha onatge, realitzarem la volta marítima per l’interior de la Marina Reial Joan Carles I. El que no podrem és eixir del port i visitar les instal•lacions comercials però, en el vaixell, ens explicaran tot el contingut objecte de la visita; en aquest cas, la duració de la visita serà d’una hora.
• Menjar: Després anirem a un restaurant al voltant del port a on tindrem preparat un dinar a un preu, tant aproximat com comedit, de 25-30 €. De moment, no podem indicar-vos el nom del triat ja que depèn del nombre de confirmacions que anem rebent per a aquest dia.

Aprofitem per recordar-vos que per tractar-se d’un esdeveniment especial comptem, com és costum, amb la companyia de les dones durant a aquest dia nàutic.

Recomanem, als assistents que vagen proveïts de gorra protectora del sol i als que solen marejar-se que prenguen, una hora abans d’embarcar, la dosi habitual de Biodramina o similar.

La Secció de Jubilats, a més d’agrair-li a ‘Berna’ tot l’interès que ha demostrat en l’organització d’aquesta visita, hem de destacar que la Responsable de l’Autoritat Portuària, senyoreta Núria García García, ha fet fàcil i possible que tot l’embolic arribe a bon port i, mai millor dit. Gràcies a tots dos.

Demanem que confirmeu tant la ASSISTÈNCIA com la ABSÈNCIA i agrairem siga lo més prompte millor per a poder contractar definitivament el restaurant i no tindre problemes i canvis d'última hora: a València no tenim a una Filà Llana i tots sabeu perquè ho diem.

Una vegada més, el nostre agraïment per la vostra paciència, atenció i col•laboració.


SECCIÓ DE JUBILATS DE LA PENYA L’ENREIXAT
(Des de l’any 2008)

No hay comentarios: